Psychiatrie houd je bij je leest!

Psychiatrie houd je bij je leest!

De afgelopen maanden is de psychiatrie weer veel in het nieuws geweest en meestal in negatieve zin. Zo verscheen het bericht dat 60% van de gedetineerden een psychiatrische stoornis heeft en ondanks de Penitiaire Psychiatrische Centra onvoldoende (na) zorg krijgt door tekortschietende psychiatrische zorg. Recent is het nieuws van het hoge aantal vacatures voor psychiaters in de GGZ-instellingen terwijl er voldoende psychiaters zijn in Nederland zeker wereldwijd gezien. Ook de casus Bart van U. zette de psychiatrische zorg in een negatief daglicht en de opmerkingen van de Nationale Politie dat er meer doden vallen door psychiatrische patiŽnten dan door terroristische aanslagen was een duidelijk statement aan de GGZ.

Curegie is altijd op zoek...

De zorgsector is volop in beweging. Het speelveld wordt steeds complexer en er is grote behoefte aan kostenbeheersing. Tegelijkertijd wordt steeds meer kwaliteit van de geboden zorg geŽist. Elke instelling kiest een eigen koers waarmee de uitdagingen worden aangegaan. Curegie denkt graag mee over uw uitdagingen en adviseert over het ideale kandidatenprofiel dat daarbij past. Vervolgens vinden wij de kandidaten die de organisatie verder brengen.

Lees meer

Die extra stap...

Van Der Hoef Coaching richt zich niet alleen op de persoonlijke vraagstukken en de persoonlijke ontwikkeling van managers en staffunctionarissen in de zorg. Ook ondersteunen wij teams om doelmatiger te leren samenwerken en opereren.

De kans dat individuen zichzelf in de snel veranderende zorg verliezen, is groot. Professionals worstelen met vragen als ‘hoe bereik ik de gewenste resultaten?’, ‘hoe kan ik mijn effectiviteit vergroten binnen mijn team?’ en ’wat is mijn werkelijke kwaliteit en hoe kan ik deze beter inzetten?’

Deze vragen staan effectieve en dus succesvolle veranderprocessen in de weg.
Wij geven met Van Der Hoef Coaching een antwoord op een groeiende behoefte. 

Lees verder... >>