WERKWIJZE

Curegie helpt u graag bij het vinden van de juiste kandidaat. Als eerste stap komen we bij u langs om samen te spreken over de inhoud van de functie en de uitdagingen daarin, de organisatie en recente ontwikkelingen, en dominante kenmerken waarover een kandidaat moet beschikken. Op basis hiervan stellen wij een functieprofiel op, dat wij aan u voorleggen voor aanvulling en overleg.

Daarnaast maken we afspraken over het plan van aanpak in de procedure (selectiegesprekken, adviescommissies, referenties, assessments, raamwerk voor arbeidsvoorwaarden, coaching en evaluatie) en bepalen we gezamenlijk de tone of voice voor het aanspreken van kandidaten.

Parallel aan bovenstaande starten wij de operationele search. Voor het identificeren van potentiŽle kandidaten wordt ons uitgebreide netwerk op diverse manieren ingezet (o.a. social media, e-mail, telefonisch, e-brieven). Op korte termijn beschikken we over een longlist van geÔnteresseerde en geschikte kandidaten. Wij intensiveren het contact met deze kandidaten en vervolgens worden de meest in aanmerking komende kandidaten door ons aan u op een shortlist gepresenteerd. Samen bepalen we welke kandidaten worden uitgenodigd voor de selectieprocedure. Vervolgens wordt de afgesproken sollicitatieprocedure gevolgd.