WERKWIJZE

Curegie helpt u graag bij het vinden van een passende functie. Het betreft management- en stafvacatures in de zorg op het niveau FWG 50 – 80. Wij bieden maatoplossingen voor vaste ťn interim posities. Hierbij staat persoonlijke aandacht centraal.

Bent u zich aan het oriŽnteren op een nieuwe functie en heeft u interesse om eens vrijblijvend van gedachten te wisselen in een vertrouwelijk en kosteloos loopbaangesprek? We gaan graag met u in gesprek. We overleggen over uw wensen, verwachtingen en ambities t.a.v. uw loopbaan en bieden u, indien gewenst, coaching. Vervolgens overleggen we over concrete functies/organisaties en begeleiden we u gedurende het gehele proces naar een nieuwe functie.

Ook wanneer uw interesse uitgaat naar interim opdrachten via een ZZP-constructie komen we graag met u in contact. We gaan met u in gesprek over uw wensen en verwachtingen om op basis daarvan een passend voorstel te kunnen doen. We vergezellen u naar de kennismaking en nemen administratieve lasten uit handen. Vůůr afloop van uw opdracht evalueren we met u en de opdrachtgever en zoeken we een passende volgende opdracht.

Tot slot bieden wij u de mogelijkheid uzelf te profileren via onze website. We delen uw profiel geanonimiseerd met opdrachtgevers. Wanneer zij een vacature in portefeuille hebben die aansluit bij uw profiel kunnen ze reageren en u uitnodigen voor een kennismaking. Wilt u uzelf kosteloos profileren via Curegie? We gaan graag met u in gesprek!

Heeft u interesse in een van bovenstaande opties en wilt u graag eens nader kennismaken? Neem telefonisch contact met ons op, stuur een e-mail of klik hier om het contactformulier in te vullen!