DIENSTEN

Curegie biedt opdrachtgevers een aantal opties op maat: 

a. Voor vacatures die u zelf kunt invullen maar die u breder wenst uit te zetten: wij plaatsen de vacature voor u op de website van Curegie. Daarnaast zetten we de vacature uit via een mailing die wordt gelezen door duizenden professionals die werkzaam zijn in de zorg. Hierbij plaatsen we een hyperlink naar uw eigen website. Onze inspanning is er dan op gericht om, tegen administratieve kosten, zoveel mogelijk verkeer op de Curegie-site te realiseren waardoor veel potentiŽle kandidaten uw vacature kunnen zien en tegelijkertijd rechtstreeks bij u kunnen solliciteren.

b. Search en selectie voor moeilijk in te vullen vacatures: wij zijn searchspecialisten, al ruim dertig jaar. Kwaliteit en zorgvuldigheid staan bij ons hoog in het vaandel. In gesprekken met u gaan we op zoek naar het unieke karakter en de bijzondere kenmerken van de vacature. Onze inspanning is het uitvoeren van een professioneel en uitgebreid search traject.

c. Voor tijdelijke opdrachten: wij ontvangen een opdrachtomschrijving en zoeken een ervaren (interim) kandidaat op basis van een bureauvergoeding. De inspanning betreft het kennen van de interim kandidaten, het aan u voorstellen, organiseren van kennismakingsgesprekken, het maken van de contracten en administratieve afhandeling. Bovendien introduceren wij een vertrouwenspersoon die klankbord is voor alle betrokkenen.

d. Contact met kandidaten die in de markt zijn: kandidaten krijgen de mogelijkheid zich anoniem te profileren via Curegie. Wij stellen u via e-mail op de hoogte van de beschikbaarheid van deze kandidaten en voorzien u graag van meer informatie. U kunt dan contact opnemen en kennismaken met de kandidaat. Er zijn pas kosten aan verbonden wanneer u een sollicitatieprocedure start.

Andersom biedt Curegie kandidaten: 

a. Loopbaancoaching: vertrouwelijk, vrijblijvend en kosteloos met een van onze consultants in gesprek over uw wensen en verwachtingen ten aanzien van uw loopbaan. Graag onderzoeken wij in gesprek de mogelijkheden en begeleiden we u naar een passende nieuwe uitdaging.

b. Interim opdrachten: voor ZZP’ers in de zorg die de wens hebben opdrachten op interim-basis te vervullen. Wij zoeken voor u naar passende opdrachten, nemen de administratieve last uit handen en evalueren samen met u en de opdrachtgever.

c. Profileren via Curegie: we delen uw profiel geanonimiseerd met opdrachtgevers die hierop kunnen reageren wanneer ze een vacature hebben die past bij uw profiel.

Heeft u interesse in een van bovenstaande diensten? Neem contact met ons op en we zoeken graag, samen met u, naar een passende aanpak.