Curegie Walk & Talk

Curegie organiseert op 25 april een Walk & Talk voor managers in de zorg, met als thema "Leiderschap in de zorg".

Frank Blaszkowski zal deze wandeling leiden, waarbij hij zijn unieke kijk op leiderschap deelt en uitdagende vraagstukken voorlegt om samen met collega-managers te bespreken tijdens de wandeling door het prachtige Sonsbeekpark in Arnhem.

Wil je deelnemen? Dan vragen we of je een vraagstuk/casus hebt m.b.t leiderschap waar jij over wil sparren of hulp bij kunt gebruiken. Je kunt deze sturen naar Karin Bron via . Zonder vraagstuk/casus mag je uiteraard ook deelnemen.

Waarom zou je deelnemen?

✅ Versterk je leiderschapsvaardigheden terwijl je geniet van een gezonde wandeling.
✅ Breng een vraagstuk in m.b.t leiderschap waarover jij wil sparren of hulp bij kunt gebruiken.
✅ Ontspan en werk tegelijkertijd - een perfecte balans tussen zelfontwikkeling en welzijn.
✅ Verbreed je netwerk door samen met andere zorgmanagers te wandelen en ervaringen uit te wisselen.
✅ Laat je inspireren door nieuwe inzichten en perspectieven op het gebied van leiderschap in de zorg.
✅ Deelname is gratis.

Dus een combinatie van frisse lucht, beweging en waardevolle gesprekken over leiderschap in de zorg - wat wil je nog meer?

We starten de middag met koffie en iets lekkers en sluiten af met een borrel.

Mis deze kans niet om te groeien, te leren en te verbinden.

Reserveer 25 april in je agenda en doe mee aan de Curegie Walk & Talk door Sonsbeekpark.
We kijken ernaar uit je daar te zien!

Start: 14.00 uur
Einde: rond 17.30 uur
Locatie: Curegie, RŲellstraat 1 te Arnhem
Aantal deelnemers: max. 20 personen

Schrijf je in via de volgende link:  INSCHRIJVEN WALK & TALK 

Ontvang het inspiratie E-boek over leidinggeven.
Tijdens de Walk & Talk zal Frank Blaszkowski refereren aan zijn inspiratie E-book over leidinggeven. Je kunt zijn boek gratis aanvragen op zijn LinkedIn-pagina. Maak een connectie met Frank en reageer met "Bedrijvendokter" in de comments. Dan stuurt hij je het E-book toe.

Via de volgende link kun je het E-book aanvragen: AANVRAGEN GRATIS INSPIRATIE E-BOOK OVER LEIDINGGEVEN.

In zijn boek lees je 50+ op zichzelf staande verhalen die elk aan een ander facet van leiderschap raken. Om extra waarde voor jou te creŽren, vind je in vrijwel alle columns links naar video's, podcasts, verdiepend artikelen of een prikkelende vraag.


Wie is Frank Blaszkowski, de Bedrijvendokter? 

Frank stelt zich graag voor

Ik ben een generalist met een brede blik die houdt van het versimpelen van complexiteit. Ik geniet ervan om als bedrijvendokter mensen met resultaten te verbinden. Al meer dan 25 jaar begeleid ik succesvol leidinggevenden, teams & organisaties in o.a. de zorg om (nog) beter te worden vanuit het principe 'good to great'.

Ik help je om jouw team in een flow te brengen als het niet stroomt. Hoe? Door niet werkende teampatronen te verhelderen en samen op te lossen. Mijn focus ligt op gedragsontwikkeling. Ik ben hierin jouw 'critical friend'. Een stevige gesprekspartner die goed luistert en de kunst van scherpe vragen stellen beheerst. Hierdoor kom ik snel tot de kern. Vervolgens bewegen we naar de plekken toe waar het niet stroomt i.p.v. ervan af en ruimen eventuele blokkades op.

Werkzaam ben ik vooral als (interim) manager, (team) coach en organisatie-adviseur. Ik ben expert op het gebied van leiderschap, team- en organisatie ontwikkeling & verandering. Ik combineer mijn werk- en levenservaring met mijn bedrijfskundige, klant, en gedragskennis. Hierdoor is mijn dokterstas rijkelijk gevuld om concrete en duurzame resultaten te boeken.

Tot 25 april?!?

Heb je nog vragen neem dan contact op met Karin Bron via: of 06-4838 2881.