Vacature detail

Vacature

Arnhem

Recruitment Consultant

Kenmerk I.23

https://www.curegie.nl/werken-bij-curegie/interne-vacatures/recruitment-consultant

[FORM ]

Kenmerk I.23

Curegie zoekt een Recruitment Consultant om het ambitieuze team te versterken. Er ligt een mooie opdracht op je te wachten: samen met je collega’s de groei van Curegie van de afgelopen jaren continueren. Curegie heeft namelijk de afgelopen jaren flinke stappen gemaakt en is hard op weg om dé expert te worden in het vervullen van management- en stafvacatures in de zorg.

Lijkt het je leuk hieraan mee te werken en deze droom te realiseren? Dan komen we heel graag met je in contact!

De functie
Als Recruitment Consultant bij Curegie ben je, samen met de Senior Consultants, continu actief op zoek naar kandidaten die passen bij de actuele vacatures. Het uiteindelijke doel is het plaatsen van de juiste zorgprofessionals bij onze opdrachtgevers. Dit doe je door kandidaten op te sporen, contact te maken en te activeren, de wensen en behoeften bij de opdrachtgever en de kandidaten te inventariseren en bij elkaar te brengen. Jouw doel is een tevreden opdrachtgever en een gelukkige kandidaat. Dit doe je in samenwerking met de rest van het team bestaande uit Consultants, Marketing & Communicatie, Office Management en de Commercieel Directeur. Je bent in staat om in een korte periode een sterke band op te bouwen met de (potentiële) kandidaten van Curegie. Je bent een doorzetter die prettig is in de omgang, gericht op succes en met een goede eigen to-do list. Je komt je afspraken na, je bent energiek, zelfstandig en resultaatgericht. Nieuwsgierig zijn past bij de functie, bij Curegie en bij jou. Dat je ervaring hebt met tooling zoals LinkedIn (Recruiter seat), marketing automation en Indeed is een pré.

De organisatie
Curegie kent de zorg, spreekt de taal en denkt graag met opdrachtgevers mee over de uitdagingen die zich voordoen bij het aantrekken van nieuw medewerkers. Vervolgens schrijft Curegie het ideale kandidatenprofiel en vinden wij de kandidaat die de organisatie verder brengt. We zijn een organisatie die kiest voor de persoonlijke benadering met oprechte interesse in de kandidaat en opdrachtgever. Curegie is niet voor niets specialist in het vervullen van management- en stafvacatures binnen de zorgsector; zowel in cure als in care. Dat doen we, landelijk, voor vaste en interim-posities.

Ben je benieuwd hoe we dat doen? Kijk dan voor meer informatie ook op:
https://www.curegie.nl/
https://www.linkedin.com/company/curegie-voor-managers-in-de-zorg/  
Wie ben jij:
• Je hebt een afgeronde HBO/WO opleiding;
• Je barst van de ambitie om verder te groeien in ons vak;
• Je brengt minimaal 1 jaar ervaring in een commerciële setting mee (bij voorkeur in de personeelsbemiddeling);
• Je bent assertief en kunt goed samenwerken;
• Je bent oprecht geïnteresseerd in anderen en een goede gesprekspartner voor kandidaten en opdrachtgevers.

Wat bieden we jou?
• Een veelzijdige job waarin eigen initiatief op prijs gesteld wordt;
• Een leuke werkplek midden in Arnhem met eigen parkeergelegenheid en op loopafstand van het station;
• Een marktconform salaris dat past bij jouw kennis en ervaring;
• Mogelijkheid tot gedeeltelijk thuiswerken;
• Scholing die nodig is voor het uitoefenen van je functie;
• en, niet onbelangrijk, leuke collega's om mee te sparren en successen te vieren.

Werken voor Curegie - een kleine ondernemende club waar veel gelachen wordt en successen worden gevierd!

Meer informatie
Heb je vragen naar aanleiding van deze vacature? Neem dan contact op met Godert van Walré de Bordes op 06 – 3041 7043. Graag informeert hij je nader over de functie en eventuele aanvullende zaken, zoals de sollicitatieprocedure.