Uitnodiging: Golfen met Curegie t.b.v. het Helen Dowling Instituut

Wanneer je hoort dat je kanker hebt, staat je leven op zijn kop. Hulp zoeken is dan zeker geen teken van zwakte. Het Helen Dowling Instituut helpt jou en je naasten om te gaan met ernstige angst, extreme vermoeidheid, stemmingsproblemen of een posttraumatische stressstoornis (PTSS). Het Helen Dowling Instituut biedt professionele zorg in de vorm van individuele behandelingen, maar ook groepsbehandelingen en online behandeling voor bijvoorbeeld het verminderen van vermoeidheid en angst voor terugkeer van kanker. Dit instituut is gedeeltelijk afhankelijk van sponsoren voor haar dagelijkse werkzaamheden.
Ten behoeve van het Helen Dowling Instituut wordt aanstaande vrijdag 13 september weer het jaarlijks terugkerend Golfevenement van de Lionsclub Renkum georganiseerd. Deze dag vind plaats op Golfclub Heelsum.

De opbrengst van deze volledig verzorgde dag met onder andere een borrel en afsluitend diner komt volledig ten goede aan het Helen Dowling Instituut. Tijdens het diner wordt bovendien een veiling gehouden met fraaie items om zodoende de opbrengst voor het Helen Dowling Instituut nog wat te vergroten. Zie voor aanvullende informatie https://www.melvinjones.nl/.

Deelname aan deze dag kost €250 per persoon. Curegie, onderdeel van Van Der Hoef & Partners, wil dit goede doel graag ondersteunen en biedt een unieke manier voor jou om ook aan dit goede doel bij te dragen. Wij bieden via deze mail maximaal 16 golfers die binnen de zorg werkzaam zijn de mogelijkheid om tegen een bedrag van €125 in plaats van €250 deel te nemen. Curegie zal het verschil bijleggen. We willen je graag ontmoeten op 13 september.

Ben je golfer en heb je interesse? Laat het ons zo spoedig mogelijk weten. Een e-mail met je naam, mobiel nummer en golfhandicap beschouwen wij als je inschrijving. Wil jij je reactie sturen naar onder vermelding van ‘Curegie voor het Helen Dowling Instituut’. Je ontvangt vervolgens een bevestiging van ontvangst en wanneer je tijdig reageert een bevestiging van je deelname.

Hartelijke groet,

Godert van Walrť de Bordes
Senior Consultant Curegie

06 - 3041 7043